online en live coaching voor loopbaan en ontwikkeling door een noloc gecerticeerde loopbaancoach

Outplacement

Coachtraject

Is er sprake van ontslag of dreigend baanverlies? Dan ben je als medewerker gebaat bij wat hulp. Welke hulp er nodig is verschilt per medewerker. Ik leg graag uit wat ik daarin kan betekenen.

Op zoek naar ander werk door ontslag?

Dat doen we samen

Baanverlies vraagt om een iets andere aanpak dan een gewoon coachtraject waarin iemand richting geeft aan een loopbaan. Baanverlies door ontslag betekent namelijk ook afscheid nemen, loskomen, bezinnen en jezelf herpakken. Hoe lang dat duurt verschilt per persoon. Daarna kan de heroriëntatie beginnen en krijg je hulp bij arbeidsmarktactiviteiten.

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Wil vooruit kijken en werken aan perspectief? Of heb je behoefte om eerst tijd en ruimte te maken om het baanverlies en de bijbehorende emoties een plek te geven?

Ik onderzoek graag met je wat er voor nodig is om een leuke, passende nieuwe baan te vinden en de huidige situatie achter je te laten.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Manon Erich

Coaching voor loopbaan en ontwikkeling, online en live. Coaching voor meer werkplezier, zelfmanagement en betere keuzes maken. Door Noloc Loopbaancoach, Manon Erich, Zoetermeer.

Wat is een outplacementtraject?

Een outplacementtraject is een maatwerk coachtraject met ‘ander, passend werk vinden’ als doel. Daarnaast is er aandacht voor het baanverlies. De ‘state of mind’ van iemand en het aantal dienstjaren spelen een rol en bepalen deels de inhoud van outplacement. De functiemobilieit, kansen op de arbeidsmarkt en arbeidsmarktvaardigheden bepalen de rest. En dat is voor iedereen anders. Mijn mijn blog ‘Wat is outplacement‘ leg ik het wat uitgebreider uit.

Een outplacementtraject bestaat uit een aantal volgordelijke stappen. Grofweg komen deze thema’s in het traject aan de orde:

 • Baanverlies verwerken
 • Terugblik loopbaan en keuzes
 • Analyse werk- en kenniskapitaal
 • Waardenonderzoek
 • Motivatie en/of drijfveren
 • Interesses
 • Vertrouwen
 • Kwaliteiten, vaardigheden, valkuilen
 • Passende rollen
 • Belemmerende overtuigingen
 • Ideale baan, ideale vacature
 • Vacatures zoeken en analyseeren
 • CV, Linkedin
 • Arbeidsmarktvaardigheden (solliciteren)

Een outplacement traject bestaat doorgaans uit 12 tot 14 coachgesprekken. We maken gebruik van een drijfverenscan, MBTI of andere vragenlijsten als dat past bij het traject en de situatie. We kunnen sommige thema’s ook vanuit systemisch perspectief benaderen.

Ik heb ruime ervaring met outplacement. Mijn werkervaring in de werving en selectie komt goed van pas. Daarnaast heb ik veel mensen naar ander werk begeleid tijdens de economische crisis. En nog steeds doe ik dit met plezier. Samen een vervelende periode afsluiten met het vinden van ander, passend werk; dat geeft voldoening.

online en live coaching voor loopbaan en ontwikkeling door een noloc gecerticeerde loopbaancoach

Ontdekken wat je wil en kan

Wil je op zoek naar een vergelijkbare baan, dan maken we concreet wat dat betekent voor werkinhoud, rollen, je ontwikkeling, verantwoordelijkheden en de  werkomgevingHoe beter jij weet waar je aan bij wil dragen en waarom, hoe beter we er in slagen dat ook te vinden. Het helpt om gericht te zoeken naar een werkgever die past bij jou.

Baanverlies kan ook betekenen dat je op zoek wil gaan naar heel ander werk. Misschien voel je zelfs de behoefte om het roer om te gooien. Dan is het goed om op onderzoek uit te gaan. In dit traject maken we concreet wat jou voldoening geeft en motiveert, wat je talent is en welke rollen er goed bij je passen. We brengen een ideale baan in kaart en werken toe naar een functieprofiel dat aansluit op jouw wensen en de realiteit van de arbeidsmarkt. Kortom, we gaan je koers bepalen.

Arbeidsmarktvaardigheden

Wanneer je er klaar voor bent om naar ander, passend werk te zoeken, zullen we ook aandacht besteden aan sollicitatievaardigheden. Hierbij kan je denken aan het inzetten van LinkedIn en leer ik jou succesvol sollicitatiegesprekken voeren. Coachgesprekken over solliciteren leveren jou een hedendaags cv op, je ontdekt de wijzes waarop recruiters selecteren en samen zorgen we er voor dat je motivatie helder en overtuigend is.

Baanverlies

Baanverlies is niet niks. Al zien veel van mijn clienten het ook als een kans om iets anders te gaan doen. Het is dan ook een uitgelezen moment om stil te staan bij vragen als Wie ben ik?, wat kan ik? en wat wil ik? en vervolgens bij de vragen ‘Waar vind ik dat? en hoe kom ik daar?. Aan baanverlies kan ook een langdurige, vervelende situatie voorafgaan. Hoe een werkgever ook probeert om zorgvuldig afscheid te nemen, het ontslag valt meestal zwaar en een juridisch proces om tot een (vso) vaststellingsovereenkomst te komen, kost de medewerker ook veel energie. Snelheid en duidelijkheid dragen bij aan het proces na het ontslag. 

Maar bij aanvang van een outplacementtraject tref ik de medewerker doorgaans niet in zijn of haar beste doen. De medewerker is meestal nog niet arbeidsmarkt-klaar.

Eigenlijk is baanverlies een soort rouwproces. Wat helpt, is tijd, afstand en perspectief. Een outplacementtraject zorgt voor dat perspectief.

Mijn begeleiding

Ik bied een luisterend oor, help reflecteren en kan waar nodig spiegelen. Dit traject bestaat deels uit terugkijken, we staan stil bij de huidige situatie en kijken vooruit. We onderzoeken arbeidsmarktkansen zodra we in beeld hebben wat een leuke, passende baan is.

Outplacement

een loopbaan apk is een kort en kracht loopbaancoachtraject

€3.500,-

12 coachgesprekken

2 uur online/telefonisch overleg

MBTI en/of drijfverenscan

Diverse vragenlijsten

Beroepen-vacaturedatabase

Een outplacementtraject bestaat uit 3 fases. Te beginnen met een terugblik waarin aandacht is voor het verleden en de aanleiding van het traject. Dat levert inzichten op die helpen bij het ontdekken wat voor de toekomst relevant is. Tevens helpt het om het ontslag te verwerken. De volgende fase is het vinden van antwoorden op vragen als ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Dit vergroot het zelfinzicht, zelfvertrouwen en geeft zicht op mogelijkheden en kansen. Daarna is het tijd voor arbeidsmarktbewerking. In deze fase staan het cv, brief, LinkedIn profiel en thema’s als netwerken en solliciteren centraal.

Op zoek naar een baan die bij je past?

Een opmerking die ik vaak hoor, is ‘Ik zoek werk dat beter bij me past‘. In het outplacementtraject krijg je daarom toegang tot verschillende vragenlijsten die inzicht geven over je kwaliteiten, motivatie en drijfveren, passende functies, rollen en werkvelden en arbeidsmarktkansen.  We benutten deze inzichten om goede keuzes te maken en ideeën te onderzoeken en onderbouwen.

Aanvullend krijg je opdrachten waar je thuis mee aan de slag kan. Zo ontstaat een beschrijving van een ideale baan en een heldere motivatie voor deze baan.

Noloc gecertificeerde loopbaancoach

Ik werk sinds 2006 als loopbaancoach. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in loondienst bij loopbaanadviesbureau en als zelfstandig/freelance coach. In 2016 nam ik het besluit mijn baan op te zeggen en mijn eigen coachpraktijk te starten. Als gecertificeerd loopbaanspecialist heb ik me al meermaals ge-recertificeerd. Daarvoor volg ik opleidingen, doe ik aan intervisie en breid ik mijn ervaring uit. Ik mag daarom de titel RL dragen. Ik werk voor diverse opdrachtgevers in diverse sectoren. Jaarlijks begeleid ik ongeveer 100 tot 120 personen met een coachvraag.

Mijn werkwijze is pragmatisch, betrokken en slagvaardig. Dit alles met oog voor het individu, de omstandigheden en het doel. Ik gebruik diverse instrumenten en methodieken, welke ik afstem op de vraag, de situatie en persoon of personen. In een traject werk ik naar een concreet perspectief of resultaat toe en ik stimuleer het nemen van stappen. Daarbij merk ik onderstroom en tegenstrijdige belangen op en benut ik dit om patronen te doorbreken Ik spiegel, nodig uit tot reflectie en vraag door vanuit een beroepsmatige nieuwsgierigheid en met verdieping als doel.

In de samenwerking met mij leer je door te doen, te ervaren, te voelen en te reflecteren.

Geinterviewd voor

Aanbevelingen

Resultaat

"Bij aanvang van het loopbaancoachingstraject met Manon was mijn doel om te onderzoeken wat een passende volgende stap in mijn carrière zou zijn. Met de hulp van Manon is dit gelukt en het heeft geleid tot concrete resultaten! Manon heeft mij geholpen te ontdekken wat mijn drijfveren zijn en hoe mijn persoonlijkheid mij kan faciliteren in die drijfveren. Waar krijg ik energie van? Wat zou ik graag anders zien? Waar hou ik graag aan vast? Manon heeft mij geholpen dit soort vragen zelf te onderzoeken. Door middel van vragen en praktische opdrachten ben ik aan het denken gezet en heb ik de volgende stap gezet. Ik ben dankbaar voor Manon haar toegankelijkheid en de veilige omgeving die ze creëert. Ik kan iedereen die met een loopbaanvraag zit aanraden om dit samen met Manon op te pakken." - Randy

Waardevol

"Bij mijn eerste ontmoeting had ik direct een klik met Manon. Dat is voor mij de basis voor het coachtraject. Manon is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en stelt de juiste vragen zodat je leert nadenken over “wie ben ik als persoon”. Vervolgens is zij goed in staat om gedachten en gevoelens concreet te maken en te koppelen aan eigen voorkeuren en competenties en vervolgens aan mogelijke profielen. Ik heb de gesprekken met Manon als waardevol en fijn ervaren en zou haar daarom graag aanbevelen!" - Douwe

Betrokken

"In mijn zoektocht naar een geschikte loopbaancoach werd mij Manon aanbevolen. Ik ben ongelooflijk blij dat ik haar heb getroffen. Haar betrokkenheid bij mijn situatie voelde heel prettig. Ik zat helemaal klem in mijn baan, maar ik wist ook niet goed welke kant ik dan wél op zou moeten gaan. Door in te zoomen op mijn normen en waarden, op mijn sterke kanten en passie, en een analyse te maken van mijn MBTI-persoonlijkheidstype leerde ik mezelf beter kennen en waarderen, waardoor ik vervolgens de keuze heb kunnen maken voor een nieuwe baan die goed bij me past!" - Linda

Zelfvertrouwen

"Voorafgaand aan het loopbaantraject had ik een bepaald beeld over hoe een dergelijk traject er ongeveer uit zou zien. Met name de focus op nieuw, passend(er) werk. Uiteindelijk is het voor mij veel meer geweest dan dat. Door de MBTI kreeg ik veel meer inzicht in hoe mijn brein werkt. Waarom ik bepaalde werkzaamheden interessant vind en welk gedrag ik vertoon op het moment dat het afhaak. Maar ook hoe ik informatie het liefst verwerk, ook in privéaangelegenheden. Dit heeft duidelijk gemaakt welke patronen er ten grondslag liggen aan de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt. Manon heeft mij meer inzicht gegeven in welke mogelijkheden er zijn als ik loskom van de patronen en zelfstandig keuzes durf te maken. Door het focussen op werkzaamheden in plaats van functietitels kreeg ik meer lijn in mijn CV en daardoor meer zelfvertrouwen. Opeens lag er een heel duidelijk beeld van wat ik kon en te bieden had. Je staat zelf aan het roer en moet zelf de boer op, maar Manon geeft je alle handvatten om dit te kunnen. Dit doet ze met een nuchtere kijk en heel veel warmte die je zelfs op afstand (digitaal) voelt!" - Lisanne

inzichten

"Ik gun iedereen een coach als Manon! Omdat ik graag de regie houd over mijn loopbaan wilde ik een loopbaancoach inschakelen om te komen tot een concreet a,b,c-plan. Ze is positief, nuchter, heeft humor en stelt de juiste vragen. Ik keek uit naar elke sessie. Ik ben erg tevreden over de concreetheid van mijn plan inclusief acties. Daarnaast heb ik inzichten gekregen die me ook helpen in mijn huidige functie. Het geeft zelfvertrouwen om te weten wat ik wil, waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Manon heeft een grote bijdrage geleverd aan dit inzicht." - Anita

Doelgericht

"Ook als je niet op een keuzemoment staat is het goed om te evalueren en te herijken waar je staat, waar je voor staat, wat je kunt en waar je heen wilt. Het programma van Manon is praktisch, handson en bevat diverse hulpmiddelen die je prikkelen op een concrete manier. De gesprekken, in mijn geval allemaal digitaal vanwege corona, waren zelfs op afstand meteen veilig. Manon heeft een scherp gehoor en oog voor de details die je onbewust uit tijdens de gesprekken. Elk gesprek had ook een duidelijk doe/thema, het voelde daardoor ook altijd waardevol en niet zomaar even ‘bijpraten/luisterend oor’, maar echt doelgericht. Het drijfveren onderzoek en tekenen van de levenslijnen hebben mij veel inzicht gegeven waar ik nog steeds baat bij heb." - Carolien

Veilige sfeer

"Heel fijn loopbaancoach-traject gevolgd bij Manon. Ik ben toe aan een volgende uitdaging in mijn carrière, maar wist niet zo goed welke kant ik het beste op kan gaan. Met leuke, concrete opdrachten heeft Manon me echt verder geholpen en inzicht gegeven in wat bij mij past. In een paar sessies hebben we de opdrachten besproken, waarbij Manon een open, veilige sfeer creëert en je alles durft te zeggen, en zij de juiste (kritische) vragen stelt en doorvraagt totdat ze echt bij de kern komt. Hierdoor kan je zelf ook echt verder. Uiteindelijk heb ik een heel concreet resultaat gekregen uit dit traject, iets wat ik van te voren niet had verwacht." - Heleen

Tot de kern

"Manon is een fijne en prettige persoonlijkheid die met de juiste vragen mij goed heeft begeleid tijdens het loopbaan coaching traject. Ze luistert goed, houdt een natuurlijke spiegel voor en weet snel door te dringen tot de kern. Dit heeft mij enorm geholpen om een duidelijker beeld te krijgen over mijn te volgen carrière pad. Het traject vergt wel discipline en doorzettingsvermogen, maar als je hier de juiste aandacht en tijd aan besteed dan levert dit enorm veel bruikbare informatie op. De modules zijn allemaal logisch en chronologisch opgebouwd, waardoor je toewerkt naar een samenhangende conclusie. Dit gaat mij enorm helpen in het vinden van een passende uitdaging." - Stefan

Flexibel

"Door de juiste vragen te stellen, te observeren en daarop feedback te geven, komt Manon tot de kern en geeft zij woorden aan een voor mijzelf onsamenhangend verhaal, waarmee zij de spijker op z’n kop slaat. Ik kwam bij Manon voor ondersteuning in de zoektocht naar mijn droombaan als arts die de kliniek achter zich heeft gelaten. Tijdens dit traject heb ik inzicht gekregen in wat mij motiveert en welke waarde ik belangrijk vind in mijn werk.

Tijdens dit traject weet Manon zeer flexibel in te spelen op de actualiteit en past daarop het traject aan. Zo heb ik tijdens dit traject een nieuwe baan gevonden waarin de opgedane kennis uit het traject meteen in de praktijk is gebracht en ik met vertrouwen keuzes heb gemaakt. Ook was Manon buiten de gemaakte afspraken bereikbaar om te sparren." - Laura

Juiste vragen

"Soms kom je in je leven op het juiste moment de juiste persoon tegen. Manon is voor mij zo’n persoon. Ze heeft mij in korte tijd zeer goed geholpen bij een innerlijke zoektocht naar wie ik ben en wat ik graag in de toekomst wil doen.

Hoe doet zij dat? Door het stellen van de juiste vragen. En zij heeft mij leuke en uitdagende opdrachten laten doen. Opdrachten die vaak ook aansloten bij mijn persoonlijke interesses. Daarnaast creëert Manon iedere keer weer een veilige en vertrouwde sfeer waarbinnen je op een open en eerlijke manier dingen met haar kan en vooral ook wilt bespreken.

Manon, nogmaals bedankt voor alles en ik ga onze gesprekken missen. Ga je goed!" - Johan

Prettig

"Dik tevreden! Ik kwam bij Manon met de vraag waar ik nou echt gelukkig van word in mijn werk. Het duurde niet lang voordat we met een aantal opdrachten een antwoord hadden gevonden. Maar wat dan? Hoe ga je hier dan de volgende stappen in zetten? Manon heeft mij een aantal concrete handvatten gegeven om hier de volgende stap in te zetten. Zo heb ik nu een CV wat er echt uit springt en weet ik hoe ik mij goed moet voorbereiden voor een sollicitatiegesprek. Manon weet de juiste vragen te stellen en neemt niet snel genoegen met het makkelijke antwoord, maar vraagt door om echt tot de kern te komen. Daarnaast merk je meteen dat ze een hoop ervaring heeft en kennis op het gebied van coaching. En dat ze prettig is om mee te praten is ook erg fijn. Wat mij betreft een echte aanrader als je twijfelt over je carrièrepad of al weet dat je de volgende stap wilt zetten!" - Mandy

Droomfunctie

"Manon liet mij inzien dat ik zoveel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht. Ik wilde al lange tijd een nieuwe baan, maar durfde dit niet. Door samen met Manon in te zoomen op mijn kwaliteiten en eigenschappen werd ik zekerder en kreeg ik meer vertrouwen. Omdat ik beter inzicht kreeg in wie ik ben, waar ik goed in ben en wat juist niet bij me past werd mijn jacht naar de perfecte baan een stuk gerichter en makkelijker.

De coachgesprekken zijn helemaal op maat. Soms hadden we een heel persoonlijk gesprek, een andere keer bespraken we de uitslag van een test die ik vooraf had gedaan. Nog voor mijn laatste coachgesprek ben ik aangenomen op mijn droomfunctie. Ik had niet durven hopen dat het aangaan van een coachtraject ook zo snel een nieuwe baan zou opleveren. Manon is vriendelijk, eerlijk en denkt out of the box. Als je je wil ontwikkelen op professioneel vlak kan ik een coachtraject met haar alleen maar aanraden!" - Maartje

Betere keuzes

"Manon heeft mij zeer goed begeleid naar een nieuwe baan. De stap om loopbaanadvies te vragen was lastig. Ik ben nog jong en ik had voor mij gevoel een aantal verkeerde keuze gemaakt maar geen hulp nodig. Op aanrader van familie ben ik eens gaan praten met Manon. Ze luisterde en stelde goede vragen. Manon zetten mij aan het denken. Ze legde mij een spiegel voor. Tegelijkertijd gaf ze mij houvast en methodes die bij mij paste. Daarmee kon ik een beslissing nemen. Ik ben door Manon in staat geweest beter beredeneerde keuzes te maken. Dat heeft mij geholpen om uit verschillende baanaanbiedingen die volgde de juiste te kiezen." - Bjarne

Doortastend

"Ik was zoekend naar een nieuwe richting in mijn carrière en Manon heeft mij daar goed bij geholpen. De vertrouwde sfeer en veilige omgeving zorgde ervoor dat ik mij open durfde te stellen. Samen hebben we gezocht naar wat ik belangrijk vindt en waar ik energie van . Manon is doortastend en maakt gebruik van verschillende goede tools en geeft duidelijke handvaten. Daarnaast is Manon altijd goed bereikbaar en zet graag dat stapje extra voor je. Zeker een aanrader :)." - Paul

Verhelderend

"Soms beland je onbewust in een vervelende periode tijdens je carrière. Vragen zoals wat heb ik fout gedaan, waarom ik, zit ik op de juiste plek, komt het ooit weer goed etc. speelden door mijn hoofd. Dus ging ik op zoek naar een loopbaancoach. Al tijdens onze oriëntatiegesprek gaf Manon mij het gevoel dat het goed zou komen. Door haar positieve en mensgerichte aanpak kreeg ik andere inzichten en ontdekte ik weer mogelijkheden. Ja, soms was een gesprek confronterend en toch zat ik daarna vol met positieve energie! Manon heeft ervoor gezorgd om weer in mijzelf te geloven en keuzes te maken die passen bij mijn kernwaarden. Ze is professioneel, verhelderend, respectvol en een warm persoon. Super dat ik Manon ook tussen de coachmomenten in kon benaderen voor vragen of leuke berichten. Met regelmaat denk ik terug aan onze gesprekken en aan haar adviezen. Wie wil Manon nou niet als coach?" - Angela

Eerlijkheid

"Bij het kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel over de openheid, ruimte en vertrouwen dat Manon mij gaf. Voor mij een belangrijke basis! In het gehele traject is dit nog extra bevestigt/versterkt. Ze heeft me precies gegeven wat ik nodig heb, eerlijkheid, duidelijkheid en structuur. Ze heeft een fijne inschattings- en inlevingsvermogen. Ze denkt graag met je mee en naast de sessies is ze goed bereikbaar om te kunnen sparren, tips te delen etc. Ze heeft een breed scala aan kennis. Manon heeft me inlaten zien wat op de oppervlakte al wel aanwezig was, maar nog niet helemaal duidelijk en zichtbaar. Hierdoor heb ik knopen doorgehakt en mijn keuzes gemaakt." - Soraya

Heb je

VRAGEN?

Op welke termijn kan ik starten?

Over het algemeen kan een intakegesprek binnen 1 week plaatsvinden. Dat is afhankelijk van jouw en mijn beschikbaarheid. Hebben we een klik en wil je starten met het outplacmenttraject, dan kunnen we binnen 2 weken starten. 

Ik maak een begeleidingsvoorstel voor je werkgever en regel (wanneer dat nodig is) de verdere administratieve afhandeling.

Is de begeleiding online of live?

Dat kan allebei. Samen bepalen we wat handig is en wat het beste uitkomt. Volledig online kan en werkt prima, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij mij op kantoor in Zoetermeer.

Hoe lang duurt een coachgesprek?

De gesprekken duren 75 minuten. Ik plan altijd 1,5 per gesprek in, zodat er eventueel een kleine uitloop mogelijk is. Dat raad ik jou ook aan, omdat je na een coachgesprek ook wat aantekeningen wil kunnen maken.

Hoe lang duurt een outplacementtraject?

In theorie kunnen we samen een half jaar optrekken. Daar is mijn aanbod op ingericht. Hoe lang wij daadwerkelijk bezig zijn, hangt van veel verschillende factoren af.

Wat verwacht je van de coachee?

Een coachtraject is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat ik er van uit ga dat je actief betrokken bent bij je eigen proces, opdrachten maakt, afspraken nakomt bereid bent om op eigen gedrag te reflecteren en stappen te zetten.

Klinkt dat logisch? Dan zijn wij een goede match.

En ja; er kan altijd een goede reden zijn waarom iets niet is gelukt. En wellicht moet dat zelfs prioriteit krijgen in ons traject. 🙂

Waar kan ik certificeringen controleren?

Op de website van het Noloc kan je controleren of mijn certificering nog geldig is. Mijn bevoegdheden voor MBTI zijn na te vragen bij the Myers Briggs Company in Amsterdam. Datzelfde geldt voor de drijfverenscan van Intodrives. Mijn registratie als vertrouwenspersoon kan je terugvinden op de website van het LVV.

Met welke branches heb je ervaring?

Ik werk ruim 15 jaar als coach en adviseur en heb in die jaren medewerkers gecoacht die werkten in de zorg, luchtvaart, transport, logistiek, de overheid, zakelijke dienstverlening en bij banken en verzekeraars.

Dit betrof medewerkers van mbo, hbo en wo niveau en met een grote variatie aan functies en rollen.

Ben je bereikbaar met het OV?

Jazeker. Heel goed zelfs. Mijn kantoor bevindt zich op loopafstand van het NS station Zoetermeer (5 minuten lopen). Tevens stopt er een bus vlakbij mijn kantoor. Randstadrail-station Driemanspolder bevindt zich onder het pand waarin ik werk.

Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op de P+R parkeerplaats rechts naast het pand.

4-daagse challenge werkplezier-booster

Vanaf september '24 kan je mee doen met de 4-daagse challenge waarmee je jouw werkplezier, ontwikkeling en vertrouwen een flinke boost geeft. Investeer iedere dag 1 uur in jezelf en krijg weer voldoening en plezier.

Meld jezelf  nu aan, want in de week van de loopbaan (16 t/m 19 september) kan je GRATIS deelnemen. Daarna kost deelname aan deze challenge weer € 79,-.

 • 4 dagen focus op loopbaanthema's
 • Iedere dag een thematische opdracht
 • Iedere dag een live workshop
 • Verdiepende opdrachten, informatie, tips
 • Actieplan+motivatie om aan de slag te gaan

OUTPLACEMENT ZOETERMEER