Contact

Ik ben ook nieuwsgierig naar jou!

Wil je kennismaken of onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Via onderstaande knop kan je zelf een gesprek inplannen.

Ik ben ook telefonisch bereikbaar, maar ….

Door mijn werkzaamheden ben ik echter niet zo goed bereikbaar, daarom geef ik je de gelegenheid om zelf een afspraak met me in te plannen of een bericht achter te laten.

Manon Erich, loopbaancoach voor meer werkplezier, voldoening en vertrouwen. Online en live coachtrajecten. Gevestigd in Zoetermeer.

Een bericht sturen?

7 + 8 =

Coaching in Zoetermeer

en online via Zoom of Teams.

Contactgegevens

Manon Erich, loopbaanadvies en coaching

Crown Business Center

Boerhaavelaan 40

2713 HX Zoetermeer

manon@manonerich.nl

06 – 489 30 092

KvK nummer: 67747124

BTW nummer: NL002043204B12

Werkzaam van maandag t/m vrijdag

van 09.00 uur – 17.00 uur

Coachpraktijk in Zoetermeer voor coachvragen over loopbaan en ontwikkeling

Heb je

VRAGEN?

Op welke termijn kan ik starten?

Over het algemeen kan een intakegesprek binnen 1 week plaatsvinden. Dat is afhankelijk van jouw en mijn beschikbaarheid. Hebben we een klik en wil je starten met een individueel maatwerktraject, dan kunnen we binnen 2 weken starten. 

Wil je met een online programma starten, dan hangt het van het programma af. Met Koers Bepalen kan je direct starten. 

Hoe lang duurt een coachgesprek?

De gesprekken duren 75 minuten. Ik plan altijd 1,5 per gesprek in, zodat er eventueel een kleine uitloop mogelijk is. Dat raad ik jou ook aan, omdat je na een coachgesprek ook wat aantekeningen wil kunnen maken.

Hoe lang duurt een coachtraject?

Dat verschilt. Ik spreek doorgaans 1x per 2 weken af. Een traject wat bestaat uit 3 of 4 gesprekken, neemt dus ongeveer 2 maanden in beslag. Een traject wat uit 8 gesprekken bestaat, duurt 4 a 5 maanden.

Soms komt het beter uit om tussen de gesprekken iets meer tijd te hebben. Er kan een vakantie tussendoor komen of ziekte. Samen bepalen we wat handig is.

Kan ik mijn ontwikkelbudget gebruiken?

Biedt je werkgever een ontwikkelbudget aan, dan is de kans groot dat mijn aanbod daarmee betaald kan worden. Heb je een individuele regeling getroffen, dan is dat sowieso mogelijk.

Ik ben ook inzetbaar voor gesubsidieerde trajecten door mijn certificeringen en kan ook trajecten uitvoeren op basis van CAO afspraken.

Laten we samen kijken wat er mogelijk is.

Kan ik het budget van A+O het Rijk gebruiken?

Jazeker. Ik ben ook inzetbaar voor de regeling loopbaanadvies van  A+O het Rijk.

Ik leg je graag uit hoe het werkt. Daarvoor kan je een kosteloos kennismakingsgesprek inplannen.

Via deze link kan je het budget aanvragen.

Is de begeleiding online of live?

Dat kan allebei. Samen bepalen we wat handig is en wat het beste uitkomt. Volledig online kan en werkt prima, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij mij op kantoor in Zoetermeer.

De online programma’s zijn uiteraard bij uitstek geschikt voor online contact.

Wat verwacht je van de coachee?

Een coachtraject is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Dat betekent dat ik er van uit ga dat je actief betrokken bent bij je eigen proces, opdrachten maakt, afspraken nakomt bereid bent om op eigen gedrag te reflecteren en stappen te zetten.

Klinkt dat logisch? Dan zijn wij een goede match.

En ja; er kan altijd een goede reden zijn waarom iets niet is gelukt. Wellicht moet die reden zelfs prioriteit krijgen in ons traject.

Kan je naar mij toe komen voor gesprekken?

Helaas. Dat gaat niet. Ik combineer meerdere coachgesprekken op een dag, waardoor het qua planning niet mogelijk is om op andere locaties af te spreken.

Uiteraard kunnen we wel online afspreken.

Er zijn echter wel 2 uitzonderingen:

Voor organisaties kan ik wel op locatie afspreken wanneer ik afspraken met meerdere medewerkers op 1 dag kan inplannen.

In sommige gevallen kunnen ook driegesprekken met leidinggevende op de locatie van de werkgever plaatsvinden.

Waar kan ik certificeringen controleren?

Op de website van het Noloc kan je controleren of mijn certificering nog geldig is. Mijn bevoegdheden voor MBTI zijn na te vragen bij the Myers Briggs Company in Amsterdam. Datzelfde geldt voor de drijfverenscan van Intodrives. Mijn registratie als vertrouwenspersoon kan je terugvinden op de website van het LVV.

Met welke branches heb je ervaring?

Ik werk ruim 15 jaar als coach en adviseur en heb in die jaren medewerkers gecoacht die werkten in de zorg, luchtvaart, transport, logistiek, de overheid, zakelijke dienstverlening en bij banken en verzekeraars.

Dit betrof medewerkers van mbo, hbo en wo niveau en met een grote variatie aan functies en rollen.

Ben je bereikbaar met het OV?

Jazeker. Heel goed zelfs. Mijn kantoor bevindt zich op loopafstand van het NS station Zoetermeer (5 minuten lopen). Tevens stopt er een bus vlakbij mijn kantoor. Randstadrail-station Driemanspolder bevindt zich onder het pand waarin ik werk.

Kom je met de auto, dan kan je gratis parkeren op de P+R parkeerplaats rechts naast het pand.

INSPIRATIE NODIG?

Wil je de komende tijd bewuster bezig zijn met je loopbaan en je ontwikkeling? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail. Je ontvangt wekelijks informatie, oefeningen, tips en inzichten die helpen bij het vergroten van je werkplezier, het nemen van regie en het maken van keuzes.